Getest

DOUBLE SERUM EYE, HET NIEUWE OOGPRODUCT VAN CLARINS

De inspiratie

Double Serum, het bifasische anti-aging serum en al 36 jaar een beststeller bij Clarins, kun je voortaan ook als een oogverzorging kopen. Veel vrouwen gebruikten het serum immers al rond de ogen, hoewel de textuur daar niet op was aangepast.

De werking

De olie- en waterfase zijn gescheiden in de fles en worden met een druk op de dop vermengd. De formule lijkt erg op de hydrolipide film, waarmee de huid zich beschermt en vocht vasthoudt, maar die nauwelijks bestaat rond de ogen. Clarins vond het juiste evenwicht tussen hydrateren en voeden, zodat tekenen van veroudering (rimpels), en vermoeidheid (wallen, kringen) verminderen en je een frissere blik krijgt. Het Anti-Pollution complex beschermt ook tegen de schadelijke gevolgen van blauw licht.

Gebruik het Double Serum yeux vooral voor je gaat slapen, wanneer de huid het best regenereert.

De verpakking

De transparante flacon in gerecycleerd plastic bevat een dubbel pompsysteem, waar de olie- en watertextuur apart bewaard worden. Pas op de huid worden beide texturen met elkaar vermengd. Een druk op de dop geeft de juiste hoeveelheid die je met je vingertoppen vermengd en intokkelt op de onderste en bovenste oogleden, van binnen naar buiten.

DUURZAME PARFUMS

Komen op
image

HOT TOPIC

De immuniteit van je huid
image

DE NIEUWSTE TRENDS

Ingrediënten en beautyproducten
image