Het gezicht van …

CHANEL BLEU

Maak kennis met deze heerlijke geur en krijg een gratis staal in uw parfumerie, op vertoon van dit artikel

10 jaar bestaat Bleu de Chanel al, de aromatische houtgeur die vrijwel instant een succes werd bij mannen. Het verhaal van Bleu werd het laatste decennium uitgebreid met andere concentraties, eau de toilette, parfum, aftershave en een lichaamslijn. Het parfum behoort nog altijd tot de best verkopende geuren in de parfumerie. Dat succes wordt dit najaar gevierd met een nieuwe reclamecampagne én een all-over body spray.

Ook het gezicht is nog altijd dat van de Franse acteur Gaspard Ulliel (36). Zijn eerste rolletje kreeg hij op zijn 12e, sindsdien is hij blijven acteren. Toen hij 18 was haalde hij zijn eerste grote rol binnen. In Embrassez qui vous voulez (2002) speelde hij met grote Franse sterren als Charlotte Rampling, Jacques Dutronc, Carole Bouquet en Karin Viard. Het leverde hem een eerste César nominatie op als jonge belofte. Een jaar later won hij een César voor zijn rol in Un Long Dimanche De Fiancailles (2004), waar hij de hoofdrol speelde naast Audrey Tautou, eveneens een Chanel gezicht. In 2007 leerde ook de rest van de wereld hem kennen, dankzij zijn rol als Hannibal Lecter in Hannibal Rising.

In 2012 maakte hij zijn debuut in het theater, maar bleef wel films maken. Met succes: zijn opmerkelijke vertolking van Yves Saint Laurent in Saint Laurent (2015) leverde hem een Lumières Award op en een César nominatie. De 2e César volgde een jaar later voor zijn rol in Juste La Fin Du Monde. Dit najaar kun je hem aan het werk zien in Plus Que Jamais (More Than Ever) én in de nieuwe reclamecampagne voor Bleu de Chanel. Die vertelt het verhaal van een man die op zoek is naar zichzelf, achtereenvolgens verfilmd door topregisseurs als Martin Scorsese (2010), James Gray (2016) en Steve McQueen (2018). Ulliel evolueert mee met zijn personage, dat je ziet groeien doorheen het laatste decennium. Een reis die nog lang mag duren, wat Ulliel betreft. Hij houdt van het merk, van het parfum en vindt het fantastisch om samen te werken met zo’n grote regisseurs. En wij vinden zijn priemend blauwe ogen een perfecte match met het iconische nachtblauw van Bleu de Chanel!

DUURZAME PARFUMS

Komen op
image

HOT TOPIC

De immuniteit van je huid
image

DE NIEUWSTE TRENDS

Ingrediënten en beautyproducten
image