Very VIP

ONTDEK DE BEAUTY DEALS VAN DEZE MAAND

Altijd Best seller good deals in uw EnjoyBeauty parfumerie

In jouw Enjoy Beauty parfumerie kun je elke maand rekenen op interessante extra’s. Ook in september zijn er een paar niet te missen VIP-deals!

1.

Blikvanger

De mascara’s van Lancôme hebben heel wat fans. En deze maand is het ideale moment om een voorraadje in te slagen van jouw favoriet, of om het geheim van een doordringende blik te ontdekken. Bij aankoop van een mascara (Hypnose, Grandiose of Mr Big) en de onmisbare Bifacil oog demaquillant krijg je 25% korting. Een buitenkans die je niet mag missen!

2.

Buitenkans

Reisformaten zijn de ideale manier om beautyproducten te testen of handig voor een week(end)je weg! Clarins verwent je met een set van drie luxestalen wanneer je voor minimum 75 euro Clarins producten koopt. Keuze uit verschillende sets, maar altijd in een leuk toiletzakje!

… WAT MAG JE VOLGENDE MAAND VERWACHTEN?

Een nieuw magazine met alles wat je wilt weten over de kleuren en de geuren van het najaar, nieuwe VIP deals en onze maandelijkse actie met voucher!

Surf naar www.enjoybeauty.eu en schrijf je in op de nieuwsbrief om niets te missen!

DUURZAME PARFUMS

Komen op
image

HOT TOPIC

De immuniteit van je huid
image

DE NIEUWSTE TRENDS

Ingrediënten en beautyproducten
image

*Niet alle EnjoyBeauty parfumerieën verkopen alle merken vermeld in het e-magazine, informeer bij jouw EnjoyBeauty parfumerie naar hun aanbod*