De beautyroutine

VAN JOUW ENJOYBEAUTY EXPERT

Op de Grote markt van Kortrijk is apotheek-parfumerie Crocodile al bijna een eeuw lang een vaste waarde. Sinds 2 jaar werkt Annelies Decanq (48) als apothekersassistente bij het West-Vlaamse familiebedrijf, zowel in de apotheek als in de parfumerie afdeling. In die combinatie kan ze haar medische kennis kwijt én haar interesse voor cosmetologie. Ze volgde ook een opleiding visagie.

Huidverzorgingsroutine

’s Morgens: Annelies begint haar dag met het verfrissende Clarins Doux Nettoyant Moussant Hydratant. Daarna gebruikt ze Shiseido’s Ultimune concentrate, die een boost geeft aan haar gevoelige huid. Ze is ook grote fan van Shiseido’s Vital Perfection Lift Define Serum. Ze houdt van de aangename geur van Sisley Hydra-Global, een hydraterende dagcrème die haar een goed gevoel geeft. Haar ochtendroutine sluit ze af met de oogcrème van Annayake. De Soin Contour des Yeux Liftant Anti-Rides werkt tegen rimpels, kringen en wallen én spant de oogcontour op. s Avonds: Clinique’s make-up remover Take The Day Off cleansing balm reinigt haar huid zacht maar efficiënt. Daarna volgen het Estée Lauder Advanced Night Repair serum en Annayake’s Crème de nuit anti-âge.

Makeup

Annelies houdt van een natuurlijke make-up. “Clinique Superbalanced Foundation houdt het glimmen van m’n huid onder controle maar hydrateert waar nodig. Fijn dat het ook een SPF 15 bevat.” Onzuiverheden camoufleert ze met Clinique Even Better all-over Concealer die een handige blender heeft. De Joli Blush van Clarins zorgt voor een gezonde blos. Op de ogen combineert ze graag kleuren uit het Estée Lauder Pure Color Envy Palette, afgewerkt met een lijntje Clinique Quickliner eyes. Een laagje Lancôme Hypnôse Mascara noir maakt het af. Hij houdt haar wimpers luchtig en geeft toch extra volume. Op de lippen kiest ze voor de hydraterende en verzorgende Estée Lauder Pure Color Envy Lip Repair Potion.

Nooit aarzelen om advies te vragen, want een frisse look is een boost voor je zelfvertrouwen.

Haar Beautytips

Parfum

Haar favoriet is het nieuwe parfum van Shiseido: Ginza, een bloemig parfum met houtnoten. “Hier kan ik de dag mee aan.”

Haar favoriete beauty product

”Estée Lauder Advanced Night Repair, want dit heeft echt wel een instant resultaat en een blijvende uitstraling!”

DUURZAME PARFUMS

Komen op
image

HOT TOPIC

De immuniteit van je huid
image

DE NIEUWSTE TRENDS

Ingrediënten en beautyproducten
image