Very VIP

ONTDEK DE BEAUTY DEALS VAN DEZE MAAND

In jouw Enjoy Beauty parfumerie valt er altijd wel iets te beleven. Speciaal voor onze trouwe klanten sloten we de beste deals met onze partners. Rep je naar je parfumerie en geniet van onze VIP-deals!

1.

Voetbalgekke papa’s

Leeft je papa voor voetbal? Een kaartje voor het Europese kampioenschap is misschien buiten budget, maar BOSS heeft het perfecte alternatief als vaderdagcadeau. Hun mannengeur BOSS BOTTLED United is geïnspireerd door de meest intense en euforische momenten die je kunt beleven in sport.

Jouw VIP-deal

Deze maand krijg je een unieke BOSS Voetbal bij aankoop van een BOSS BOTTLED United 100ml of twee BOSS producten naar keuze waarvan een parfum.

*zolang de voorraad strekt*

2.

Energieshots voor de drukke papa’s

Een druk leven vol stress laat zijn sporen na op het gezicht van jouw papa. De huid wordt dof, wallen en kringen doen hem er vermoeid uitzien. Clarins levert een energieshot met ginseng in de vorm van een frisse hydraterende gel en een oogverzorging die kringen verjaagt en wallen ontzwelt. De Energizing gel is een hydraterende huidverzorging die zijn huid hydrateert, verfrist, beschermt tegen pollutie en niet laat glanzen of plakken. Ook de Eye Gel verfrist de oogcontouren, ontspant de blik, verzacht de kringen en de wallen. Een slimme massage applicator helpt de ooghuid te draineren en te ontzwellen.

Jouw VIP-deal

Speciaal voor Vaderdag trakteert het merk je op een oplader en twee stalen bij aankoop van de nieuwe Clarins Men Energy en Clarins men Energy Yeux.

3.

Geschenksets voor vaderdag

Laat je papa weten dat hij De Man in je leven is, 1 uit een miljoen of jouw kampioen, met een geschenkset van Paco Rabanne. Ruikt hij graag fris (Le Male), kruidig warm (1 Million) of naar fris hout (Invictus)? Bij Paco Rabanne vind je gegarandeerd een parfum dat bij hem past.

Jouw VIP-deal

Speciaal voor Vaderdag krijg je bij een grote fles eau de toilette een douchegel én een mooie geschenkdoos cadeau.

… WAT MAG JE VOLGENDE MAAND VERWACHTEN?

Een nieuw magazine met alles wat je wilt weten om de zomer in stijl in te gaan, nieuwe VIP deals en onze maandelijkse actie met voucher!

Surf naar www.enjoybeauty.eu en schrijf je in op de nieuwsbrief om niets te missen!

Op zoek naar een Vaderdagscadeau?

Schrijf je in via onze website en ontvang een

VIP VOUCHER

voor de parfums van YSL, Armani, Diesel en Azzaro in jouw mailbox

De voucher is geldig van 9 tot en met 23 juni. Vind jouw Enjoybeauty Parfumerie hier!

*Niet alle EnjoyBeauty parfumerieën verkopen alle merken vermeld in het e-magazine, informeer bij jouw EnjoyBeauty parfumerie naar hun aanbod*