VIER VADERDAG

met het perfecte parfum

Op zoek naar een Vaderdagscadeau?

Schrijf je in via onze website en ontvang een

VIP VOUCHER

voor de parfums van YSL, Armani, Diesel en Azzaro in jouw mailbox

De voucher is geldig van 9 tot en met 23 juni. Vind jouw Enjoybeauty Parfumerie hier!

Er zijn verschillende soorten vaders, elk met hun eigen stijl en interesses. Welk type jouw papa ook is, bij jouw Enjoy Beauty parfumerie vind je gegarandeerd een parfum dat hem op het lijf geschreven is!

De rock’n roll papa

Wie is hij? Applaus voor je papa, die altijd zichzelf is gebleven. Of hij zich nu kleedt naar zijn leeftijd of niet, een echte rockster blijft trouw aan zijn eigen stijl. Hij nam je mee naar je eerste concert en leerde je de tijdloze rocklegendes kennen. Hij vindt het belangrijk dat je je je eigen weg volgt, zelfs al wijkt dat soms wat af van het geijkte pad. Zijn geur? YSL Y Le Parfum. In zijn hoofd leeft hij op het podium, in het ijskoude licht van aldehyden, knapperige appel en bittere grapefruit. Kruidige toetsen van salie, lavendel en geranium verlengen die elektrische frisheid en zorgen voor textuur in de warme houtbasis van poederig tonkaboon, strakke ceder en warme patchoeli, met een vleugje mysterieuze wierook.

De sportieve papa

Wie is hij? Hij verlegt graag grenzen en houdt van een sportieve uitdaging. Bij voorkeur in en op het water. Quality time breng je met hem op de boot door, dan is hij in zijn element. Hij moedigt je aan om vol te houden en door te zetten, in alles wat je doet. Zijn geur? Armani Acqua di Gio Profondo, een geur die matcht met zijn dynamische persoonlijkheid. Eerst neemt het een frisse duik in de zee, met een waterakkoord en zinderend frisse citrusvruchten. Kruidige hartnoten van rozemarijn en lavendel houden die frisheid op een prikkelende manier aan, tot in de warme houtbasis, die ruikt als zeewater dat op zijn warme huid verdampt.

Een parfum voor elke type papa!

De eeuwige player

Wie is hij? In het diepst van zijn gedachten waant hij zich Brad Pitt en de meeste schoolpoortmama’s en al jouw leraressen denken daar ook zo over. Hij ziet er altijd op zijn best uit, afgetraind en opgekleed. En dat geeft hij je ook mee: hij gaat graag met je shoppen, neemt je mee naar de fitness en legde je al vroeg uit hoe belangrijk het is om je huid te verzorgen. Het leven is een spel voor hem, en hij lijkt altijd de beste kaarten in handen te hebben.

De eeuwige player

Zijn geur? Azzaro The Most Wanted, een aromatische fougère die net zo magnetisch is als hij. Fris kruidig kardemom intrigeert, een toffee noot werkt verslavend lekker, vetiver bevestigt zijn viriliteit en warme ambermoleculen evenaren zijn charmes.

De stoere papa met het peperkoeken hartje

Wie is hij? Hij lijkt stoer, maar je weet goed hoe je hem om je vinger kunt winden. Al je vrienden hebben schrik van hem, maar jij kunt hem alles vragen. Er is niets dat hij niet lijkt te durven of te kunnen. Zelfs al weet hij dat hij je held is, met een sterke geur zal hij zich ook zo voelen.

De stoere papa met het peperkoeken hartje

Zijn geur? Diesel The Sound Of The Brave. Deze Oosterse fougère begint fris, op de pulserende beat van Skepta’s muziek dansen aromatische noten van lavendel, jeneverbes en citroen rond een hart van bizongras op een basis van amber, hout en muskus. Cool detail: de verpakking kreeg de print van luidsprekers en er lopen geluidsgolven door de naam.

VIER VADERDAG

met het perfecte parfum

De vrouw die de mannen

BETER DOET RUIKEN

image

VOETBALGEKKE PAPA’S

image

DADDY COOL

image
image