VOETBALGEKKE PAPA’S

Met de campagne ‘Unite To Celebrate’ trapt BOSS het nieuwe voetbalseizoen af.

Heel wat voetbalspelers komen graag goed gekleed voor de dag naast het veld, en dan is BOSS een naam die regelmatig valt. En die liefde is wederkerig, want het merk sponsort al jaren bekende clubs als Real Madrid, Paris Saint Germain, FC Bayern, Tottenham Spurham en sinds 2 jaar AC Milan. De spelers dragen kostuums en vrijetijdskledij die BOSS speciaal voor hen ontwierp. Het modelabel herkent zich in de ambitie, precisie en passie van de voetbalwereld.

Dit voorjaar viert BOSS Parfums de start van het spannende voetbalseizoen met een nieuwe campagne, ‘Unite to Celebrate’. Hiervoor koos het merk 5 ambassadeurs uit verschillende clubs van over de hele wereld: Duitsland-middenvelder Toni Kroos, Engeland-spits Harry Kane, Frankrijk-verdediger Raphael Varane, Spanje-middenvelder Sergi Roberto en Colombia-spits Radamel Falcao. Regisseur Romain Chassaing brengt in een flitsende zwart-wit video de emotie en intensiteit van een voetbalspel in beeld, om te tonen hoe sport mensen inspireert, betrekt en samenbrengt. Hij laat de individuele vaardigheden van elk van de vijf spelers zien en hoe ze scoren door samen te werken. Een positieve boodschap die naadloos aansluit bij de filosofie van BOSS.

De nieuwe ‘Unite to Celebrate’-campagne is ook de aftrap van een nieuwe, op de voetbal-geïnspireerde golf van de virale #Suitchallenge. Twee jaar geleden volgden duizenden mensen het voorbeeld van Chris Hemsworth, acteur en BOSS ambassadeur, die toonde dat je alles kan doen -zelfs surfen- in een BOSS pak. Voor deze tweede uitdagingsgolf zullen influencers van over de hele wereld jongleren met een voetbal terwijl ze een BOSS-pak dragen, en de bal vervolgens doorgeven aan hun volgers om hetzelfde te doen. Te volgen of zelf te tonen met de hashtag #suitchallenge.

Geinspireerd op de meest intense en euforische momenten in de sport, is BOSS BOTTLED United een must-have voor alle sportieve papa’s. Bij de geur “scoren” ze ook meteen een mooie BOSS voetbal als geschenk. Kijk in de VIP-deals voor meer info.

VIER VADERDAG

met het perfecte parfum

image

De vrouw die de mannen

BETER DOET RUIKEN

image

VOETBALGEKKE PAPA’S

DADDY COOL

image

Schrijf je in op onze website en ontvang maandelijkse VIP deals, cadeautjes, vouchers,…

image