De beautyroutine

VAN JOUW ENJOY BEAUTY EXPERT

Onze Enjoy Beauty experts kennen hun vak en zijn op de hoogte van de nieuwste producten. Maar wat gebruiken ze zelf? Elke maand gunt een van onze beauty experts ons een blik in haar beautyroutine. Deze keer is dat Silke Huyghe (22) van parfumerie Vancora uit Roeselare.

Wie is Silke?

Silke heeft een gevoelige huid en houdt van experimenteren met make-up. Haar leuze: Make up magnifies the beauty that already exists.

Haar huidverzorgingsroutine?

Silke heeft een gevoelige huid, die snel uit evenwicht geraakt. “Ik reinig mijn huid grondig maar zacht, met de pre cleansing oil en de cleansing milk van Environ, omdat die ook de hydrolipide film herstellen. De antioxidant gel versterkt mijn huid, kalmeert en hydrateert. Voor de wallen onder mijn ogen gebruik ik Shiseido’s Eye Definer, die ook beschermt tegen de nefaste gevolgen van het blauwe licht van beeldschermen.” Silke verzorgt haar broze, korte wimpers met het Revitalash serum om ze langer, voller en mooi gekruld te krijgen. “Het ideale alternatief voor valse wimpers!” Haar verzorging sluit ze altijd af met Lipdrink van Jane Iredale, die haar lippen gehydrateerd houdt.

Haar favoriete lichaamsproduct?

1 x per week gebruikt ze een goede lichaamsscrub om haar huid glad en zacht te maken, maar ook om te zorgen dat verzorgingsproducten beter worden opgenomen. Dagelijks gebruikt ze een verstevigende crème: “De Celluli Eraser van Biotherm houdt mijn huid strak en vermindert en voorkomt cellulitis.”

Haar make-up geheimen?

Silke werkt graag met make-up: “Met de juiste producten kun je mensen laten stralen!” Het is ook een creatieve uitlaatklep, ze experimenteert volop met kleuren en texturen. Haar favoriete merk is Jane Iredale. “Deze minerale, biologische make-up is erg zuiver, ideaal voor mijn gevoelige huid. De producten hebben aangename, luchtige texturen die je niet voelt liggen op je huid, zijn mooi om te dragen en bestaan in een brede waaier aan kleuren. Haar dagelijkse routine begint met de Smooth Affair primer. “Die geeft mijn huid een egale textuur en zorgt ervoor dat de make-up goed blijft zitten. Daarna gebruik ik de verzorgende Dream Tint moisturizer en de Pure Pressed Powder voor extra dekking. Met bronzer, blush en highlighter shape ik mijn gelaat en zorg ik voor de perfecte sunkissed look. Ik fixeer alles met een hydratatie spray (Lemongrass), die ook de kleuren goed doet uitkomen.” In haar oog make-up leeft ze zich het meest uit, ze gebruikt graag verschillende kleuren. Haar tip: “gebruik een primer om de kleur goed te laten uitkomen.” Eyeliner en mascara zijn echte must haves voor Silke: “Ze maken van mijn ogen echte ‘eye catchers’.”

Kies producten waar je je goed bij voelt en draag make-up omdat je het mooi vindt, niet omdat het een trend is.

In de tas van Silke

10 dagen van

GEURIGE LIEFDE

image

VAN PARFUM TOT ICOON

100 jaar Chanel N°5

image

DE ZON GEBOTTELD

image

De beautyroutine

VAN JOUW ENJOY BEAUTY EXPERT