BEAUTY MOMENT IN DE BADKAMER

Een douche nemen doen we vaak snel en zonder er bij na te denken. Maak van een haastklus een Beauty Moment en kom tot rust zodat je je batterijen weer kan opladen. Zo kan je er weer tegenaan, leer je jezelf liever zien én kom je verzorgd voor de dag! Veel redenen dus om een paar minuten extra tijd te maken voor jezelf. 10 tips om het meeste uit jouw MOMENTS OF BEAUTY te halen.

1.

Ontspannen lukt des te beter in een aangename omgeving.

Haal de rommel uit de badkamer, maak er een gezellige plek van met wat plantjes, eventueel een paar mooie prenten aan de muur en investeer in een paar zachte kwaliteitshanddoeken.

2.

Zet een (geur)kaars in je badkamer.

Staar in de vlam en haal een paar keer diep adem. Met een lekker geurtje verdubbel je bovendien het effect.

Onze tip: Lalique Voyage de Parfumeur geurkaarsen nemen je mee naar alle uithoeken van de wereld. Sluit je ogen en je reist naar de de Italiaanse Amalfi Kust met zijn vijgenbomen (Figuier), de oranjebloesems van Casablanca (Neroli), de rozenvelden in Turkije (Rose), etc.

3.

Ook muziek verhoogt het spa gevoel. Op Spotify en Youtube vind je verschillende ‘spa’ playlists met ontspannende muziek.

4.

Heb je een douche?

Begin dan met je lichaam te scrubben, van top tot teen. Op een droge huid is de scrub efficiënter, maar als het te agressief is maak dan de huid een beetje nat. Begin met je voeten en masseer ze goed in. Ze worden vaak vergeten, maar een regelmatige scrub houdt de huid zacht en voorkomt kloven.

Onze tip: Biotherm Bath Therapy Body Smoothing Scrub, verkrijgbaar in 3 aromatische geuren (ontspannend, verkwikkend en cocoon) met sensoriële texturen die de huid weer zacht maken

5.

Neem je liever een bad?

Parfumeur je bad met een geurende wasgel of badolie.

Onze tip: De badproducten van Hermès zijn pure luxe

6.

Leg een maskertje op terwijl je heerlijk ontspant in het warme water.

Onze tip: Estée Lauder Advanced Night Repair Mask is een foliemasker dat de ingrediënten helpt om dieper in de huid te dringen en vocht in de huid te houden. Op 10 minuten is je huid steviger, helderder en frisser.

7.

Je huid insmeren is een must om haar zacht en soepel te houden.

Kies een product met een sensoriële textuur en geur om het zo aangenaam mogelijk te maken. Smeer je van kop tot teen in, inclusief je voeten en je handen, vergeet ook je nagels niet.

Onze tip: Clarins Moisture-Rich Bodylotion met karitéboter is een smeuïge crème die smelt op je huid en zelfs de droogste huid instant zacht, glad en soepel maakt.

8.

Plaatselijke rondingen die je storen kun je aanpakken met een corrigerende crème die nog beter werkt met specifieke massagetechnieken.

Sisley raadt aan om je huid voor te bereiden door opwaartse knijpbewegingen te maken, gevolgd door drukbewegingen met gesloten vuisten, voordat je het product ’s morgens, ’s avonds én voor het sporten aan te brengen.

Onze tip: Le Sculpteur van Sisley werkt op het bioritme van de cellen: overdag helpt het om de opgeslagen vetten vrij te maken, ’s nachts wordt de opslag en de aanmaak van nieuwe vetcellen afgeremd.

9.

Eindig je spa ervaring met een warm, rustgevend drankje, zoals een kamillethee of een golden milk met kurkuma.

10.

Klaar om in je bed te kruipen?

Breng eens een zachte muskusgeur aan op je huid. Dit type geuren geeft een gevoel van geborgenheid, wat helpt om in te slapen.

Onze tip: Narciso Rodriguez For Her Musc Noir

10 dagen van

GEURIGE LIEFDE

image

VAN PARFUM TOT ICOON

100 jaar Chanel N°5

image

DE ZON GEBOTTELD

image

De beautyroutine

100 JAAR ChANEL N°5

image