Zoom op het

HUIDMICROBIOOM

Wat?

Onze huid bestaat voor de helft uit menselijke cellen en voor nog eens 50% uit bacteriën. Deze laatste vormen het microbioom, een ecosysteem van bacteriën dat de huid beschermt, verdedigt, ontstekingen reguleert en herstelt.

Voor wie?

Iedereen heeft een huidmicrobioom, vanaf de geboorte. Dat is voor iedereen uniek, net zoals je vingerafdruk. Wel heeft de Japanse professor Hattori ontdekt dat de samenstelling verandert naarmate je veroudert. Ook je lifestyle en leefomgeving kunnen een invloed uitoefenen, door bijvoorbeeld pollutie of stress.

Waarom?

Het is cruciaal om je huidmicrobioom in evenwicht te houden, voor een goed functionerende, gezonde én mooie huid. Steeds meer onderzoek toont aan dat de huid op haar best is wanneer ze in evenwicht is en met zachtheid wordt behandeld.

Product:

Lancôme Advanced Génifique

In 2009, na meer dan 10 jaar onderzoek, lanceerde Lancôme een serum dat de activiteiten van de zogenaamde jeugdigheidsgenen ondersteunde. Deze produceren proteïnen die verantwoordelijk zijn voor de dikte, elasticiteit en dichtheid van je huid. Met ouder worden vertraagt hun productie en elasticiteit. Door een omgeving te creëren waarin die proteïnen goed gedijen, wordt hun productie gestimuleerd.

Na 10 jaar kreeg het best verkopende serum van Lancôme een update met 7 pre- en probiotica fracties om het nog efficiënter te maken. Deze fracties leveren de nodige suikers, aminozuren en lipiden zodat het microbioom sneller herstelt, beter beschermt en optimaal functioneert. Elke dosis bevat zo’n 30 miljoen fragmenten. Na 7 dagen belooft Lancôme’s Advanced Génifique een zichtbaar stevigere, elastischere, gladdere en egalere huid die meer straalt en minder lijntjes en rimpels toont. Intussen zijn er al 25 miljoen flesjes verkocht. Meer zelfs, want elke 6 seconden gaat er ergens ter wereld eentje over de toonbank.

Nieuwsgierig naar deze anti-aging technologie?

Dan krijg je nu de kans om hem te testen! Meer hierover op p. 8.

image

BIOTHERM WATERLOVERS

Hoe schat je in hoe ecovriendelijk je zonnecrème is?

image

ANGÈLE

Een engelenstem met mooie ogen

image

JULI IS DE MAAND OM

De zomer te vieren!

image

LANCÔME ADVANCED GÉNIFIQUE

Zoom op het huidmicrobioom

image

Schrijf je in op onze website en ontvang KORTING op alle LANCASTER producten

image