ANGÈLE

een engelenstem met mooie ogen

Het gaat hard voor Angèle, de Brusselse singer-songwriter die zich nog geen 5 jaar geleden op Instagram lanceerde met korte filmpjes waarin ze covers zong. Een plan had ze niet, maar wel bakken talent. Net als de rest van haar artistieke familie: papa Serge Van Laeken is bekend als singer-songwriter Marka, mama Laurence Bibot is een gevierde comédienne en broer Elvis Roméo is een van de coolste hiphoppers van eigen bodem. Mensen vonden vanzelf de weg naar Angèle en twee jaar later lanceerde ze haar eerste single. La Loi de Murphy werd meteen een hit, de clip op haar YouTube kanaal werd bijna 33 miljoen keer bekeken.

In 2018 versterkten het nummer Je Veux Tes Yeux en haar debuutalbum Brol dat succes. Het werd het best verkopende album van 2019 in Frankrijk. Haar succes verzilverde ze in concerten, tours, festivals én prijzen. Het jaar erop klopten celebrities als Lady Gaga en Dua Lipa aan om samen te werken, net als Chanel die haar vroeg als gezicht van hun brillencampagne. Dit jaar is ze dat van de Beach Wear collectie én de oog make-up. Voor die laatste campagne laat ze zich van haar meest kwetsbare kant zien, met tranen en al. Gelukkig zijn de Chanel Stylo Yeux waterproof!

Chanel’s Waterproof Stylo Yeux houdt lang, loopt niet uit en bestaat voortaan in 14 flatterende tinten. De Les 4 Ombres oogschaduwpaletten krijgen er twee nieuwe harmonieën bij.

Angèle is mooi, maar zij ziet dat anders. In een interview liet ze zich ontvallen dat ze “geen mooi meisje is dat muziek maakt, maar ze maakt muziek en ziet er toevallig niet slecht uit.” Die uitspraak typeert haar: de vrolijke deuntjes, gezongen met een engelenstem en gekruid met de nodige humor, verpakken vaak een snoeiharde boodschap. Met haar hit ‘Balance Ton Quoi’ haalt ze als rasechte feministe uit naar de seksistische machocultuur onder de rappers. Vrouwen, de druk van sociale media, kanker en het klimaat kunnen op haar engagement rekenen. Hoe frêle ze er ook uitziet: ze is een selfmade woman, die haar eigen teksten schrijft en muziek componeert, voor haar eigen label in haar eigen productiehuis. Artistiek, sterk en geopinieerd, het zou de reïncarnatie van Gabrielle Chanel kunnen zijn…

Angèle werd gefotografeerd door Solve Sundsbo als gezicht van Chanel’s Eye Make-up campagne

BIOTHERM WATERLOVERS

Hoe schat je in hoe ecovriendelijk je zonnecrème is?

image

ANGÈLE

Een engelenstem met mooie ogen

image

JULI IS DE MAAND OM

De zomer te vieren!

image

LANCÔME ADVANCED GÉNIFIQUE

Zoom op het huidmicrobioom

image

Schrijf je in op onze website en ontvang KORTING op alle LANCASTER producten

image