Very VIP

ONTDEK DE BEAUTY DEALS VAN DEZE MAAND

In jouw EnjoyBeauty parfumerie valt er altijd wel iets te beleven. Speciaal voor onze trouwe klanten sloten we de beste deals met onze partners. Rep je naar je parfumerie en geniet van onze VIP-deals!

1.

Klaar voor het strand – Clarins

Een vetvrije zonnecrème voor je gezicht? Of liever een sensuele olie, verfrissende gel of handige spray voor je lichaam? Of misschien die transparante stick die in het kleinste zakje past? En uiteraard ook een Cooling After sun! Of toch maar het masker en de verfrissende shampoo en body wash? De keuze is groot bij Clarins: je komt moeiteloos aan 3 producten om die mooie strandtas te scoren!

2.

Technologie om te testen – Lancôme

Ben je nieuwsgierig naar de anti-aging technologie van de Advanced Génifique producten van Lancôme? Dan krijg je nu de kans om hem te testen! Bij aankoop van 2 Lancôme producten (verzorging en/of parfum, minimum 50 ml) krijg je deze fantastische set Advanced Génifique luxestalen cadeau. Het anti-aging serum versnelt het huidherstel waardoor de huid er langer jong blijft uitzien, het oogserum pakt fijne lijntjes en kringen aan en versterkt de wimpers. Ideaal om kennis te maken met deze topproducten, of handig om mee op reis te nemen!

3.

Biotherm: kunst op zak

Biotherm en Coco Capitàn is een match made in heaven: de liefde voor de zee zit in het DNA van Biotherm én loopt als een rode draad door het werk van de Spaanse fotografe/kunstenares/milieu-activiste. Ze ontwierp een prachtige tote bag voor Biotherm die je tijdelijk bij aankoop van 2 Biotherm producten (waarvan 1 verzorgingsproduct 50 ml) cadeau krijgt. Haast je naar je EnjoyBeauty parfumerie, want het aantal stuks van dit collector’s item is beperkt!

… WAT MAG JE VOLGENDE MAAND VERWACHTEN?

Ook de Moments Of Beauty redactie neemt deze zomer wat vakantie om de batterijen weer op te laden. In augustus werken we keihard aan een nieuw magazine zodat je begin september helemaal mee bent met alle nieuws, trends en de leukste nieuwe lanceringen.

Surf naar www.enjoybeauty.eu en schrijf je in op de nieuwsbrief om niets te missen!

*Niet alle EnjoyBeauty parfumerieën verkopen alle merken vermeld in het e-magazine, informeer bij jouw EnjoyBeauty parfumerie naar hun aanbod*